Despre site


Cine a creat site-ul?

Buna, ma numesc Robert si sunt creatorul acestui site. In prezent (Martie 2013), sunt in anul meu final de liceu la American International School of Bucharest (AISB) in Romania.  

Website-ul inca este in constructie dar sper sa fie de folos.

De ce?

Am creat acest site pentru a promova fitness tinerilor in Romania - original pentru a indeplinii cateva din cerintele Community Action Service Bacalaureatului International dar sper sa devina o resursa permanenta.

In timp ce proiectele tipice pentru serviciu sunt tintite la comuntati locale cum are fii strangerea fondurilor pentru caritate, ajutand oamenii in varsta sau dezavantajati, caini vagabonzi etc. am crezut ca este la fel de important sa imi ajut comunitatea proprie (tineri Romani). Una dintre cele mai importante probleme mondiale, nu numai in Romania, este sanatatea tinerilor deoarece poate avea o influenta imensa in calitatea (si durata) vietii lor.

Am crezut ca ce-a mai buna metoda de a sensibiliza sau de a educa acest grup despre importanta fitnessului ca parte din sanatatea generala era prin internet (acest website si alte site-uri sociale).

Inspiratia originala a fost faptul ca in anul meu final la liceu, clasele de educatie fizica au fost inlocuite cu alte lectii academice - asta a fost un motiv pentru care am inceput sa merg la sala de sport aproape in fiecare dimineata la scoala ca sa pot sa stau activ si sa ma mentin in forma.... dar am crezut cu siguranta ca exersarea fizica este pentru toti cei de varsta mea, nu numai pentru mine. Rezultatele gasite au arata ca o viata activa poate avea un mare effect asupra calitatii de viata. Va rog sa ma contactati pentru mai multe informatii pe pagina de Contact.

Share!

Facebook Twitter Google+